Nástenná lampa Cielo

Kód produktu:

Odhaľte silu majestátnosti prírody tak, že ju pozvete do svojho domova s ​​kolekciou Cielo, ktorá je inšpirovaná veľkoleposťou prírody a jej zázrakmi – spojením čistých prvkov. Kolekcia Cielo vizualizuje koncept prírodných síl a ich tajomnú silu. Spojenie čistých prvkov – ohňa, morských vĺn, oblohy a kameňov – je najväčším zdrojom inšpirácie. Oheň vytvára jemnosť, vlny tvarujú kamene, obloha pozdvihuje mágiu a kameň prináša textúry. Preto príroda formuje svetelný dizajn. Kolekcia Cielo predstavuje dynamický spôsob chápania sveta a radosti z objavovania a zázrakov.


Luxusná oáza čaká, predstavte si, že zo stropu visia kalcitové dekorácie – stalaktity s rôznofarebným osvetlením, ktoré sa prediera skalami a žiari v tme. Tentoraz Castro Lighting nesie svoje výrobné tradície a premieňa ich na súčasnú interiérovú estetiku – minimálne, no umelecké vyjadrenie moderného dizajnu osvetlenia v rámci prírodných divov. Mosadzné povrchové úpravy, textúry a krivky skla – možnosti prispôsobenia sú neobmedzené.


Nástenné svietidlo Cielo hrdo nesie názov, ktorý v taliančine súvisí s oblohou alebo nebom. Toto ručne vyrábané svietidlo je vyrobené z pozlátenej mosadze, výrazné línie vytvárajú organický pohyb subtílnych mosadzných trubíc dopĺňajúcich luxusný luster s čírym sklom. Ak sa dobre pozriete, predĺžené rúrky pripomínajú visiace stalaktitové a stalagmitové tvary. Udieraný rukami skúsených remeselníkov dokáže premeniť obytný priestor na veľkolepú dobrodružnú scenériu.


Tento najlepší dizajn osvetlenia je krásnym doplnkom na zlepšenie moderných obývacích izieb, súčasných chodieb a luxusných hotelových chodieb. Ručne vyrobený zlatý prívesok Cielo je ideálnou voľbou pre interiéry s moderným klasickým štýlom a súčasnými vibráciami, ako aj s nádychom art-deco. Pocíťte silnú energiu tohto prívesku, ktorého mosadzné prvky dopĺňajú rafinovanosť interiéru a umožňujú odhaliť nový význam krásy. Jednoduchosť, hladká textúra a čisté sklenené línie pomáhajú definovať tento moderný dizajn osvetlenia ako charakteristickú kolekciu, ktorá sa hodí k tým najnáročnejším dekorom.



Dostupnosť: Produkt na objednávku
Výrobca: CASTRO lighting


Cena na vyžiadanie

Odporúčané produkty


Sedačka Bonsai

od 7850.00€

Sedačka Sahara

od 5313.00€

TV skrinka Bonsai

od 4490.00€